reklama 11A

Drezurní FEI žebříček stále s Werth v čele

ikonka

V rámci drezurního FEI žebříčku se po započtení všech červencových výsledků na čele nic nezměnilo. Ve vedení je stále Isabell Werth společně s Weihegold OLD, když má na kontě 2870 bodů. Tato německá reprezentantka se dostala i na druhou příčku…
01.08.2018 11:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Německá jezdkyně Isabell Werth poskočila s Emiliem 107 z třetí na druhou pozici. Aktuálně má na kontě 2680 bodů, což je o 40 bodů více než v případě Laury Graves ze Spojených států amerických. Tato zástupkyně tak klesla na třetí místo.
 
Veliký posun vpřed až do elitní desítky zaznamenala Charlotte Dujardin. S Mount St. John Freestyle se díky dobrým startům Hartpury posunula výš. Na konto si totiž na těchto závodech připsala dvě výhry. To jí pomohlo k posunu z 69. pozice na pěkné desáté místo.
 
Z českých jezdců si po červenci polepšili především mladé jezdkyně a také jedna česká reprezentantka v sedle pony. V kategorii mladí jezdci si z mistrovství Evropy připsaly body do žebříčku Anežka Zajícová i Alexandra Hanáčková. Díky tomu je nyní Anežka Zajícová na 107. pozici, a to za výkon se Stasií EG. Tato česká jezdkyně se posunula téměř o 40 příček. Alexandra Hanáčková se probojovala nově do elitní dvoustovky, když jí patří 190. místo.
 
Zlepšení se podařilo i Anně Procházkové. S poníkem Nice Guy se z 202. místa dostala až na 125. pozici v pony žebříčku. Díky tomu je ve FEI žebříčku aktuálně nejlepší českou jezdkyní v této kategorii.
 
 

Na kompletní žebříčky se můžete podívat ZDE.




Štítky: FEIdrezura
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE