reklama 11C

Chardon vítězem sobotního kola CAI-W v Budapešti

ikonka

Sobotní podvečer přinesl v maďarské Budapešti dne 2. prosince první ze dvou soutěží v rámci Světového poháru spřežení. V rámci CAI-W nastoupilo na start sedm účastníků a s minimálním rozdílem měl navrch nakonec IJsbrand Chardon…
03.12.2017 09:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Tento holandský jezdec na trase jednou chyboval a jeho výsledný čas byl nakonec jen o něco málo lepší než v případě druhého Jerome Voutaze. IJsbrand Chardon si totiž s pětivteřinovou penalizací za jednu chybu nakonec připsal 117,37 vteřiny a jen těsně mu to stačilo na první pozici. Druhý umístěný švýcarský reprezentant zajel totiž bezchybnou jízdu a ztratil na vítěze jen pár desetin sekundy. Jeho výsledný čas byl 117,84 vteřiny.

Třetí příčku uhájil opět holandský zástupce, a to Koos de Ronde. I on nechyboval a jeho výsledný čas byl 124,43 vteřiny. Nejlepším domácím jezdcem se stal na čtvrté pozici József Dobrovitz junior, který se o třetí příčku připravil jednou chybou. Pětivteřinová penalizace totiž znamenala konečný čas 129,23 vteřiny a odsunula ho právě na čtvrtou pozici.

Druhá soutěž spřežení při CAI-W se uskuteční v neděli od 19:30 hodin. Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }