reklama 11A

Čeští reprezentanti spřežení v Drebkau

Do německého Drebkau, kde se ve dnech 2. – 5. července konají mezinárodní závody spřežení včetně kvalifikační soutěže Světového poháru, se chystají tři čeští reprezentanti v kategorii dvojspřeží. Jsou jimi Josef Hrouda, Martin Gössl a Jaroslav Pavel…
02.07.2015 13:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Josef Hrouda při závodech v Němčicích. Foto archiv Jezdci.cz

rámci CAI3* se uskuteční soutěže jednospřeží, dvojspřeží i čtyřspřeží. Česká republika bude mít tedy zastoupení pouzejedné kategorii, ale zato se představí tři jezdci se čtyřmi spřeženími, neboť Josef Hrouda nahlášené dvě. A právě soutěž dvojspřeží se na základně spolupráceNěmčicemi jede jako „Derby dvojspřeží“, kde jsou připraveny speciální ceny. Zájemci se musí zúčastnit soutěže dvojspřežíobou areálech a dokončit bez vyloučení. Vítězem se stane ten, kdo bude mít nejnižší počet trestných bodů. A právě po němčickém kole je ve vedení Josef Hrouda, který na kontě pouze jeden trestný bod. Za ním je německý reprezentant Sebastian Warneck a dále pak Sandro Koalick.

Pořadateli se podařilo zařídit online přenos celých závodů, který můžete sledovat ZDE. Na stránky pořadatele se dostanete TUDY.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE