reklama 11A

Čeští jezdci závodili ve Wiener Neustadtu

Ve dnech 28. června – 2. července bojovali čeští jezdci na mezinárodních skokových závodech CSI v rakouském Wiener Neustadtu. Účastnili se především nižších soutěží včetně těch pro mladé koně. Nejlepší druhé místo si odvezla Gabriela Staňová…
02.07.2017 14:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká jezdkyně Gabriela Staňová se dostala na pěkné druhé místo v závěrečné soutěži Elite Tour II (120 cm). V nedělním závodě dokončila s koněm Lotte-HS bezchybně základní kolo a společně s dalšími pěti jezdci postoupila do rozeskakování. V něm po rychlé a bezchybné jízdě nakonec obsadila pěkné druhé místo.

V rámci Elite Tour se v pátek dařilo Pavlu Klárovi, který opět na parkuru 120 centimetrů vysokém obsadil šestou příčku s koněm Epty Pocket a dvanáctý dokončil s Be My Guest.

V soutěžích pro mladé koně pak byl úspěšný především Jan Zwinger. V sobotu při svém třetím startu s šestiletým koněm Corbin si na parkuru 130 centimetrů vysokém vedl velice dobře a po bezchybném výkonu postoupil do rozeskakování. Tam po jedné chybě obsadil desátou pozici. Z Čechů se do rozeskakování dostal i Jaroslav Šíma, který s koněm Contador dokončil jako dvanáctý.

Jan Zwinger zároveň získal desátou příčku i mezi sedmiletými, kde sedlal koně Chacco-To. Zde na mladé koně čekal již parkur 140 centimetrů vysoký. Česká dvojice po jedné chybě v základním kole obsadila nakonec desátou pozici.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE