reklama 11C

Středeční výkony Čechů na CSI Wiener Neustadt

Druhým dnem pokračovaly ve středu 28. června mezinárodní parkurové závody CSI v rakouském Wiener Neustadtu. Hned několik českých dvojic se ve středečních soutěžích blýsklo čistými výkony. Podrobnosti čtěte v příspěvku níže…
29.06.2017 09:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká ekipa se ve dnech 27. června až 2. července účastní CSI ve Wiener Neustadtu. Středeční program nabídl stejnou skladbu soutěží jako v zahajovací den. Připraveny byly parkury pro mladé koně od pěti do sedmi let a také soutěže Elite Tour a Premium Tour.
 
V soutěži pro šestileté koně s překážkami do 125 cm předvedl Jaroslav Šíma s Contadorem bezchybný výkon a obsadil sdílenou první příčku. S dalším svým koněm Concabou chyboval jednou stejně jako Jan Zwinger v sedle Corbina. Mezi sedmiletými startoval pouze Jan Zwinger s valachem Chacco-To, s nímž si dovezl 4 trestné body. 
 
V Premium Tour s překážkami do 130 cm se nejvíce dařilo Natálii Kreislové, která s Vanillou dokončila bez trestných bodů na 13. místě. Stejná jezdkyně s koněm The Lux Effect shodila jednu překážku, a tentýž výsledek zaznamenal Jan Zwinger s Al Granou.
 

Výsledky z CSI Wr. Neustadt najdete TADY




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE