reklama 11D

Čeští jezdci úspěšní na CNC Jaroszówka

Početná česká ekipa započala 9. června účast na závodech CNC v polské Jaroszówce. V nejtěžší soutěži CNC2* je z české ekipy nejúspěšnější Miloslav Příhoda spolu s Ferreolus Interkonix. Dvojice je po drezuře na třetím místě...
09.06.2017 20:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto: Katka Návojová

Jezdci v nejtěžší soutěži mítinku CNC2* za sebou mají drezurní zkoušku. Z české ekipy je prozatím nejúspěšnější Miloslav Příhoda. Ten v sedle Ferreolus Interkonix stojí na třetí příčce výsledkové listiny s výsledkem 49 bodů. Na průběžné páté místo stačil výsledek 52,5 bodů Jaroslava Hatly a Tomona. O půl bodu hůře dokončil svůj další start Miloslav Příhoda spolu s Captainem Hero, což znamená šestou příčku.

Do vedení v soutěži CNC1* se postavil Robert Pokorný. Ten startoval s Rheou a inkasoval 51,3 bodů. Třetí příčka patří další české dvojici, kterou je Pavel Březina a Cona Cia. Elitní pětku prozatím uzavírá Adéla Svobodová v sedle Mr. Misa – SL.

Čeští jezdci útočí na přední pozice i v soutěži stupně P. Zde je opět nejvýše ve výsledkové listině Miloslav Příhoda, který spolu s Hennessy obsadil bronzovou příčku po výsledku 50,9 bodů. O jedno místo níže stojí Petr Myška, který si v sedle Savoi Col De Joly dojel v drezuře pro 52,2 bodů.

V soutěži L mají za sebou jezdci mimo drezury i skokovou část. I v této soutěži stačil na průběžnou třetí příčku výsledek Miloslava Příhody, který spolu s Magicem nastoupí do sobotního krosu s 53,9 body. Na čtvrtou příčku se prozatím postavili Miroslav Trunda a Trnka – Ruf po inkasování 57,6 bodů.

Miroslav Trunda se probojoval do vedení soutěže LL, když dokončil v sedle Starlingtona drezuru i parkur za 35 bodů. Na páté příčce této soutěže stojí Robert Pokorný a Terezka s 50,7 body.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE