reklama 11D

Češi úspěšně zahájili květnové CSI v Šamoríně

Během čtvrtečního dne 19. května se ve slovenském areálu v Šamoríně uskutečnily první skokové soutěže při CSI. Na nich nechybělo ani mnoho českých dvojic, někteří jezdci se přitom dostali i na přední místa…
19.05.2016 22:46  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

rámci soutěží pro mladé koně ve věku 5-6 let byl připraven parkuruvýškou překážek 115-125 centimetrů. Jednalo se o soutěž hodnocenou pouze na trestné body. Z české ekipy se z první příčky mohla radovat nejen Zuzana Zelinková se dvěma koňmi (Calira T, Lint), ale i Jan Zwinger a Chacco-To.

rámci Silver Tour (135-140 cm) se nejlepší výkon podařil Jiřímu Lužovikoněm Zento-S, když skončili dvanáctí. V Bronz Tour (130 cm) jsme mělielitní pětce hned dva zástupce, a to na třetí pozici Danielu HrůzkovouCatany a Jana Zwingera s Al Granou.

nejvyšší soutěži prvního závodního dne, což byla první kvalifikace Gold Tour, se na parkuru 140 centimetrů vysokém nejlépe předvedl Ondřej Zvára s Carmen Arcus, kteří si zajistili pěkné osmé místo. Druhý nejlepší výsledek zaznamenala Zuzana Zelinková a Luka´s Ninja, kteří si pomalejší, ale bezchybnou jízdou dojeli pro 21. pozici.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE