reklama 11D

Češi ovládli Grand Prix v San Giovanni

O skvělý výsledek se postarali tři úspěšní čeští reprezentanti, když v závěrečné Grand Prix v San Giovanni obsadili v neděli 29. března druhé, třetí a čtvrté místo. To patřilo jmenovitě Aleši Opatrnému, Ondřeji Zvárovi a Zuzaně Zelinkové…
29.03.2015 21:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Zdroj online přenos

Čtyři pravidelní čeští reprezentantiPohárech národů – Aleš Opatrný, Zuzana Zelinková, Ondřej Zvára, Kamil Papoušek - se dostali do druhého kola závěrečné Grand Prix na výšce 150 centimetrů, kam se probojovala elitní dvanáctka z kola základního. Z toho tři čeští jezdci si udrželi bezchybné kontoobou částechnejrychleji se do cíletéto trojky dostal Aleš Opatrný a Acovaro, kteří nestačili jen na domácího jezdce Paolo Adamo Zuvadelli a obsadil skvělé druhé místo. V závěsu za ním skončil třetí Ondřej Zvára a Cento Lano před čtvrtou Zuzanou ZelinkovouCaleri II. Pouze čtyři jezdci měli po dvou kolech na svém kontě bezchybný výsledek, z čehož tři patřili našim reprezentantům. Česká republika se tak stala suverénně nejlepší zemírámci Grand Prix.

S parkurem si dobře poradil i čtvrtý reprezentant v těch nejtěžších soutěžích Kamil Papoušek, který nakonec skončil jedenáctý.  S Bel Canto Hradiště si připsal jedno shození v základním kole, stejně jako pak ve finále. Pátým českým účastníkem Grand Prix byl Josef Kincl a Cascar, kteří v základním kole obdrželi 12 trestných bodů.

O vítězství Kamila Papouška s Lansinkem Z z úvodu dne jsme vás již informovali. Z dalších českých úspěchů je třeba zmínit čtvrté místo Martina Štorkána s Jersy Flower (120 cm), jedenáctá příčka Ondřeje Zváry s Chaccolanem (125 cm), šestá pozice Josefa Kincla s Čiki Čiki (130 cm) a také dvanácté místo, pro které si v malé Grand Prix dojel s jedním shozením Kamil Papoušek a Centisimo. Soutěž se hodnotila na čas, který měl opět český jezdec nejlepší.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.                                                                      




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE