reklama 11B

Zvára s Cento Lanem sedmí v pátečním San Giovanni

V nejnáročnější soutěži nejen pátečních závodů, ale dosud nejvyšší soutěži, která se v San Giovanni jela, se nejvíce dařilo z českých dvojic Ondřeji Zvárovi s Cento Lanem. V pátek 27. března na parkuru 145 centimetrů vysokém skončili na sedmé příčce…
28.03.2015 09:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Do soutěže hodnocené na čas nastoupilo zhruba 60 dvojic, z čehož bezchybně se do cíle dostalo čtrnáct účastníků. Velkou smůlu měl na patnácté pozici výsledkové listiny Aleš OpatrnýAcovarem, kteří jako jedni z mála pokořili čas 70 vteřin a s přehledem by si dojeli pro vítězství. Jedno shození je však posunulona 15. místo, tedy těsně za elitní bezchybnou čtrnáctku.

Ondřej Zvára a Cento Lano si jako jediná česká dvojice vedli na parkuru bezchybně, za což si s časem 73,70 vteřin vysloužili sedmé místo. Na nejtěžším parkuru soutěžila ještě Zuzana Zelinková s Luka´s Ninjou, kteří stejně jako Aleš Opatrný inkasovali 4 body jednu chybu. Dvouciferný výsledek trestných bodů si na konto připsala Adéla Půlpánová s Very Easy-S i Kamil Papoušek a Centisimo.

A právě Kamil Papoušek se opět postaral o nejlepší český výkon během pátečního dne. S Lansinkem Z se umístil na výborné druhé příčce v soutěži 135 centimetrů vysoké, která se jela s rozeskakováním. Úspěch na konto přidala i Zuzana Zelinková s Filicitou, když dokončily osmé na parkuru 140 cm.

V druhé závodní aréně si Zuzana Zelinková připsala jedenácté místo s Cartagenou W (130 cm) a stejně tak dokončil Martin Štorkán a Jersy Flower (115 cm).

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE