reklama 11D

Kamil Papoušek čtvrtý v sobotním San Giovanni

Kamil Papoušek a Bel Canto Hradiště si dojeli pro výborné čtvrté místo v závěrečné sobotní soutěži dne 28. března. V San Giovanni dokončili soutěž 145 centimetrů vysokou bezchybně a díky rychlé jízdě se probojovali do elitní pětky...
29.03.2015 08:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Čeští jezdci během soboty. Zdroj: online přenos

Téměř šedesát dvojic odstartovalonejvyšší sobotní soutěži, která byla zároveň druhou kvalifikací do nedělní Grand Prix. Pouze sedmnácti startujícím se podařilo dokončit bezchybně a k velké radosti se to týkalo i české dvojice Kamil Papoušek a Bel Canto Hradiště. V soutěži na čas obsadili již zmíněné výborné čtvrté místo.

Se soutěží si dobře poradila i Zuzana Zelinková a Caleri II, kteří si na konto připsali jedno shození. Jejich čas byl zhruba o vteřinu horší než Kamila Papouška. Další českou dvojicí byl Aleš Opatrný a Berlina, kteří inkasovali 8 trestných bodů za dvě chyby. Stejně si vedla i mladá jezdkyně Adéla Půlpánovásedle Lepuse. Páteční nejlepší Čech Ondřej Zvára tentokrát dokončilCento Lanem za 10 trestných bod a ještě o 6 bodů více měl na kontě Josef Kincl a Cascar.

I v sobotu se český jezdec probojoval na druhé místo, tentokrát to byl Martin Štorkán a Jersy Flower. Těm se podařilo získat druhou příčkusoutěži 115 centimetrů vysoké jedoucí se jako dvoufázové skákání. V elitní desítce skončila ještě Zuzana Zelinková a Filicita, které si dojely pro sedmé místo ve dvoufázovém skákání 130 centimetrů.

Ten den se pěkný výsledek podařil ještě Kamilu PapouškoviLansinkem Z, když na parkuru 140 centimetrů získali po chybě jedenácté místo. Nebýt toho jednoho shození, vyhráli by, neboť vítěz Bronislav Chudyba a Gleen Love měli o zhruba půl vteřiny pomalejší čas než česká dvojice. O jednu příčku hůře dokončil Ondřej Zvára a Chaccolan, kteří si na parkuru 125 centimetrů vysokém připsali pouze trestný bod za překročení času.

Startovní listina na nedělní Grand Prix zatím na webových stránkách chybí, v rámci malé Grand Prix se však představí hned několik českých dvojic: Adéla Půlpánová s Very Easy-S, Zuzana ZelinkováFilicitou, Ondřej Zvára s Cardiff Dwerse Hagen Z, Aleš OpatrnýBerlinou a Kamil PapoušekCentisimem.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Online přenos naleznete TADY, avšak počet diváků je omezen a někdy vysílání nefunguje




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE