reklama 11C

CSI Ebreichsdorf úspěšné od prvního dne

Mezinárodní závody CSI2* v Ebreichsdorfu začaly v pátek 13. února, který byl pro české reprezentanty velmi úspěšný. Dosáhli na dvě výhry, přičemž Aleš Opatrný se Zandirem zvítězili v nejvyšší soutěži 140 cm. A dařilo se i dalším...
13.02.2015 19:36  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Dvě české hymny zajistili Aleš Opatrný a Zuzana Zelinková. Zdroj online přenos

Dvoufázové skákání na výšce 140 centimetrů uzavíralo první závodní den. Dlouhou dobu se na první příčce držel Bronislav Chudybakoněm Concano, o 0,25 vteřiny ho však předjel český jezdec Aleš Opatrný. Ten sedlal koně Zandira a v druhé fázi předvedl razantní jízduvelmi krátkými nájezdy.

Druhou českou hymnu zajistila Zuzana Zelinková, která nenašla přemožiteleEvitou R v rámci soutěží pro mladé koně. Ti měli přichystaný parkur 120 centimetrů vysoký, který se hodnotil na čas. Mezi dětmi se úspěšně prezentovala Sára Finsterle. Ta s dvojicí svých koní předvedla nejrychlejší jízdy soutěže. Bohuželoběma si připsala jedno shození, což je připravilo o vítězství. I tak obsadila pěkné druhé (Venezie) a třetí (Eurydika) místo.

Čeští reprezentanti byli vidět vepředu i mezi juniory, kde startovala Francesca Kolowrat-Krakowská. Na parkurusedle koně Frascati van ter Hulst nechybovala a získala čtvrtou příčku.

Kompletní výsledky naleznete ZDE. Sledovat české jezdce můžete o víkendu díky online přenosu, na který se dostanete TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE