reklama 11C

Češi mezi 20 státy účastnící se ME v paradrezuře

Paradrezurní mistrovství Evropy v Deauville bude mít ve dnech 17. – 20. září na startu také české dvojice. Evropského šampionátu se bude účastnit celkem 20 států Evropy. Česká republika vysílá do boje Anastasju Vištalovou a Kateřinu Lesovou…
15.09.2015 21:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Na start mistrovství Evropy se zapsalo celkem 75 jezdců. Mezi nimi odstartují dvě česká želízka. Anastasja Vištalová se předvede se svým koněmrámci stupně 1A a Kateřina Lesová bude závoditrámci druhého stupně.

AreálDeaville je v rámci CPEDI3* přichystám přivítat nejlepší paradrezurní jezdce Evropy. Jedná se o třídenní klání, přičemž každý den se koná odlišný program.  Češi vzhledemdvojčlennému zastoupení budou bojovat pouzeindividuální soutěži a nikoliv týmech. První den se koná soutěž týmů a pro jednotlivce jde o zahajovací soutěž, první kolo je na programuběhem soboty.  O závěr se postará nedělní Freestyle.

Pro jezdce je tento šampionát důležitý i vzhledemnadcházejícím olympijským a paralympijským hrámRiu 2016, neboť toto mistrovství Evropy je jednahlavních zkoušek mezi kvalitním startovním polem.

Více informací naleznete na stránkách pořadatele ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE