reklama 11C

Anastasja Vištalová závodila na CPEDI3* Linslerhof

Tropické počasí panovalo během víkendu 3. – 5. července v celé Evropě. Nejinak tomu bylo i v německém Linslerhofu, kam vyrazila naše paraderzurní jednička Anastasja Vištalová s klisnou Dominique, která je novou členkou její stáje.
07.07.2015 08:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Tým Anastajsi Vištalové na závodech v LinslerhofuFoto: archiv jezdkyně

Na závody, v jejichž průběhu se teplota šplhala k 40 °C, se sjeli reprezentanti Francie, Německa, USA, Kanady, Nizozemí, Japonska a dalších zemí. Pro státy Evropy to byla poslední možnost plnit kvalifikaci na kontinentální šampionát.
 
„Vyrazila jsem s kobylkou Dominique, kterou mám teprve tři týdny. Moje "Princezna" předtím nebyla vůbec zvyklá na pobídky pomocí biče, jezdili totiž jen nohama. Ačkoliv to byly naše první společné závody, také je nutno podotknout, že jsme se trochu všichni báli, jak se zachová, až zjistí, že jet na obdélníku pouze krokovou úlohu, ale v konkurenci největší světové špičkyskvěle podržela“, svěřila své dojmy naše nejlepší paradrezurní jezdkyně. „Vyjezdily jsme si 62,6% a 63,7%. Vím, že ta procenta mohla být i lepší, ale ještě to máme všechno před sebou, nejdříve si na sebe musíme zvyknout, ovšem všichni rozhodčí psali, že máme jako dvojice budoucnost a toho si osobně cením nejvíc“, dodala Anastasja Vištalová, která splněnou kvalifikaci na mistrovství Evropy, které se koná 17. – 20. září ve francouzském Deauville, a připravuje se na účast
 
Výsledky ze závodů CPEDI3* Linslerhof najdete ZDE
 
Zdroj: Facebook jezdkyně



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE