reklama 11C

Černobílý galavečer Východočeské oblasti ČJF

V sobotu 30. ledna se konal Galavečer Východočeské oblasti České jezdecké federace, který měl motto „tentokrát v černobílém“. Místem konání byl tradičně kulturní dům v Nechanicích. Podrobnosti o průběhu slavnostního večera se dočtete v článku níže.
04.02.2016 11:48  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Fotogalerie: Jan Kameník

„Jezdecká sezóna 2015 je za námi. Pro východočeské jezdce byla opět velmi úspěšná. Na republikových šampionátech získali východočeši celkem18 medailí, z toho 15 individuálních a 3 týmové. Mnozí členové VčO úspěšně závodili i v zahraničí. V soutěži všestrannosti, parkurovém skákání a v soutěži čtyřspřeží zástupci naši oblasti reprezentovali i na ME.“
 
Tato slova zazněla v úvodu slavnostního galavečera východočeské oblasti, které se konalo v sobotu 30. ledna, jako již v předchozích letech, v sále Kulturního domu v Nechanicích. V rámci večera bylo oceněno a z rukou čestných hostů a předních funkcionářů ČJF odměněno celkem 35 jezdců, kteří svými výkony vybojovali umístění do 5. místa v mistrovských soutěžích na republikové úrovni, 6 jezdců – reprezentantů ČR soutěžících na ME. Bylo uděleno celkem 15 výkonnostních odznaků – z toho 1 sportovní odznak pony, 10 bronzových, 4 stříbrné a 1 zlatý výkonnostní odznak. 
 
Slavnostní událost byla tradičně využita i k pogratulování zasloužilým členům oblasti při příležitosti dovršení významných životních výročí  - 6 členů. Jako výraz poděkování za činnost pro české jezdectví převzal pan MVDr. Josef Dvořák z rukou nové generální sekretářky čestný odznak ČJF. Druhý nový držitel čestného odznaku ČJF pan Josef Nims se nemohl osobně pro převzetí odznaku dostavit, bude mu tedy předán příležitostně v rámci vozatajských závodů v Kladrubech n.L.
 
Pořadatele slavnostního večera potěšil velký zájem o tuto akci, sál byl obsazen do posledního místa a zábava proudila až do ranních hodin. Děkujeme všem, kteří se spolupodíleli při přípravě a organizaci večera, zvláště tradičním sponzorům, kterými byli firma Litex Litomyšl,  Mauricio – jezdecké potřeby, firma Zooprodukt , Jezdecké potřeby Pavel Vachutka, Jezdecké potřeby Jaroslava Haškovcová, výrobna krmných směsí  De Heus Běstovice.
 
Po krátkém úvodu předsedkyně VčO večerem provázel zkušený moderátor Aleš Suchánek. Hudební a pěvecký doprovod zajišťoval osvědčený tým Dj Dejv a Jane spolu se skupinou ERC Melody Band z Mnětic. V průběhu večera byly modelkami a modely z řad členů oblasti představeny vzorky z nových kolekcí sportovního a jezdeckého oblečení (Litex, Mauricio), přehlídka vrcholila promenádou v plavkách.  Východočeští jezdci opět dokázali, že umí nejen jezdit, ale umí i dobře pobavit. Potvrdilo se, že jezdecký sport dělá nejen hezká těla, ale vede i k velké odvaze a smyslu pro humor.
 
Novinkou letošního galavečera bylo vypsání „Soutěže o nejlepší občerstvení“, soutěžilo se ve 2 kategoriích.  Pro pořadatele bylo příjemným překvapením velké množství soutěžních vzorků a velice nápaditá pojetí soutěžního úkolu. Hodnotící porota byla složena z řad čestných hostů a vtipné hodnocení vzorků probíhalo v superlativech! Ani v této soutěži však nebylo skutečných vítězů a poražených… v sobotu vyhrál zkrátka každý, kdo do Nechanic přijel!
 
Text: Markéta Kvapilová



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE