reklama 11C

Vysvětlení DK k drezurnímu galavečeru Drezura sobě

Drezurní komise České jezdecké federace publikovala na svých internetových stránkách vysvětlení k situaci kolem připravovaného druhého ročníku galavečera „Drezura sobě“, který se bude konat 26. února 2016 v Praze. Najdete jej v příspěvku níže...
05.01.2016 14:23  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Loňským galavečerem "Drezura soběprovázel Jan Zamec a zdatně mu sekundovala manažerka drezurní komise Renata Habásková. Na snímku s nimi je Fabrizio Sigismondi. Foto Tomáš Tengler
 

Vysvětlení DK k zápisu a drezurnímu galavečeru

Vážení příznivci drezury, v uplynulých dnech se na sociálních sítích a v dalších médiích, hodně diskutuje o plesech a také o pořádání drezurního galavečera. V této souvislosti by drezurní komise, ráda uvedla na pravou míru události, ke kterým došlo.
 
Na listopadovém zasedání DK se dohodlo, převážně z finančních a časových důvodů, že se nebude v roce 2016 pořádat drezurního galavečer . Díky tomu se tedy v zápisu z DK objevila krátká zpráva, která nyní neodpovídá aktuální situaci.
 
Drezurní komise došla k závěru, že z finančních ani z časových důvodů není schopna uspořádat galavečer pouze ve vlastní režii, a proto oznámila své rozhodnutí odložit jej až na další rok.  
 
Krátce po tomto oznámení se  manažerka paní Habásková, díky  velkému zájmu drezurní veřejnosti, rozhodla tuto situaci řešit a kontaktovala p. Janovského, který již dříve realizoval některé projekty pro drezuru (mimo jiné toho času vytvářel v rámci webových stránek ČJF obsah drezurní disciplíny). Pan Janovský se následně přidal jako spolupracovník drezurní komise a vzal si na starost tuto událost za podmínky, že veškeré finance budou veřejné a veškerý eventuelní výdělek půjde na podporu drezurní mládeže. V případě záporného rozpočtu galavečera zase slíbil, že náklady ponese jeho společnost a poskytne to jako finanční dar drezurnímu sportu. V této souvislosti bude k celé akci zveřejňen rozpočet včetně transparentního účtu. 
 
Následně se k organizaci dobrovolně přihlásila i slečna Zdeňka Šimková a tím pádem se mohl galavečer zrealizovat.
 
Následně z důvodu, aby se zbytečně veřejnost nemátla a nemuseli se psát tato zdlouhavá vysvětlení (původně chtěl p. Janovský zůstat v ústraní) se vymazala věta o galavečeru ze zápisu z listopadu.
 
Vzhledem k obrovskému tlaku, některých jedinců jsme zápis vrátili v původním znění a přinášíme vysvětlení v tomto prohlášení.
 
Nakonec nám dovolte prozradit termín konání drezurního galavečera a tímto Vás srdečně pozvat na druhý ročník galavečera „Drezura sobě“, který se bude konat 26. února v Praze. Samostatnou pozvánku brzy naleznete na webových stránkách ČJF - disciplina drezura.
 
Drezurní komise děkuje všem za tak velký zájem.
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE