reklama 11B

Čechům se dařilo při sobotním CSI Jakubowice

Českým jezdcům se v sobotu 22. července na CSI v Jakubowicích opravdu dařilo. Pro vítězství si dojel Kamil Papoušek v sedle Great Feelinga na parkuru při CSIYH a Ondřej Zvára obsadil pátou příčku v nejvyšší soutěži dne spolu s Quimerem M…
22.07.2017 20:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

ilustrační foto: Lukáš Klingora

Další vítězství v soutěži pro mladé koně na překážkách vysokých 115 cm vybojoval pro českou vlajku Kamil Papoušek v sedle Great Feelinga. Do elitní pětky této soutěže se jezdec probojoval i v sedle svého druhého svěřence Mister Star VD Zandhoeve.

Pro stříbrnou příčku si český reprezentant dojel v sedle Cebry. Dvojice nastoupila do soutěže při CSI1* na parkuru s výškou překážek 120 cm.

Druhý český jezdec na tomto mítinku Ondřej Zvára vybojoval pěkná umístění ve vyšších soutěžích. Na parkuru při CSI1*, kde překážky měřily 135 cm, jezdec sedlal Cardiffa Dwerse Haggen Z, a po čistém výkonu si připsal desátou příčku.

Stejný jezdec byl úspěšný také v nejvyšší soutěži dne tentokrát spolu s Quimerem M. V konkurenci více jak padesáti dvojic se české dvojici po bezchybném parkuru podařilo obsadit pátou příčku. Kamil Papoušek zde sedlal Centisima, se kterým jednou chyboval.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE