reklama 11C

Cavaliada Tour 2016/2017 zahajuje v Poznani

V Polsku se již tradičně koná po dobu zimních měsíců skoková túra s názvem Cavaliada Tour. V sezoně 2016/2017 proběhnou tři zastávky, přičemž ta první je naplánovaná na 1. - 4. prosince. Zbylé dvě pak proběhnou na počátku roku 2017…
29.11.2016 09:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Cavaliada Tour je série halových závodů, se zastávkami v Poznani, Lublinu a Varšavě. V rámci těchto závodů se pravidelně představují úspěšní nejen jezdci, a to nejen domácí.  Poláci si však nenechají tyto závody ujít a účastní se jich ti nejlepší. Součástí Cavaliady Tour jsou také různé specifické soutěže. Mezi nimi to jsou soutěže všestrannosti a Cavaliada Future, která je určená pro děti.

První ze tří zastávek proběhne v Poznani, kde se bude skákat při CSI3*-W ještě během tohoto roku, a to ve dnech 1. – 4. prosince. Dalšími závody bude Lublin, kde se jezdci představí při CSI2* ve dnech 2. - 5. února. V rámci třetí zastávky budou stejně jako v Poznani závody zařazené do Světového poháru. Varšava bude hostit CSI3*-W ve dnech 23. - 26. února. Na většině kol zpravidla nechybí ani čeští reprezentanti.

Na stránky pořadatele se můžete podívat TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }