reklama 11B

Sobotní Varšava úspěšná pro Hassmana

Třetí závodní den v polské Varšavě v rámci Cavaliady Tour přinesl v sobotu 27. února tři skokové soutěže. V závěrečné Speed and Music se dařilo opět německému reprezentantovi, neboť nejrychleji se do cíle dostal Felix Hassmann…
27.02.2016 23:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Felix Hassmann a Barolo H předvedli nejlepší výkonrámci závěrečné sobotní soutěže, Speed and Music jedoucí se v rámci Middle Tour. Tento německá reprezentant mělcíli náskok na druhého umístěného Andrzeje Oplateka s Light My Fire 7 celkem 0,73 vteřiny. Elitní trio uzavřel Jaroslaw Skrzyczynski a Ares. V této soutěži se chyby na překážkách přepočítaly na trestné vteřiny, to se však nejednalo elitní trojice. Ta na parkuru nechybovala.

Ten den se konalo i finále Middle Tour, přičemž do rozeskakování se probojovalo jedenáct dvojic. Rozeskakování se nejvíce vydařilo polskému jezdci Wojciechu Wojcianiecovikoněm Cassio Melloni, kteří zvítězili.

Během sobotního dne nebojovali jezdcirámci finálového kola Světového poháru Centrální evropské ligy a poslední body si rozdají až v neděli Grand Prix. To bude zároveň hlavní soutěž celých závodů, kde se bude skákat na parkuru 155 centimetrů vysokém. O vítězi by mělo rozhodnout jedno rozeskakování na čas.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }