reklama 11A

Časopis Svět koní 3-2018 je v prodeji

ikonka

/PR článek/ Na stránkách třetího vydání časopisu Svět koní v roce 2018 najdete mj. reportáž z kubánských stájí a zjistíte, jak se koním na „Ostrově svobody“ žije. To ovšem není zdaleka vše! Podrobnosti se dozvíte z následující upoutávky…
21.05.2018 13:36  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Se Světem koní 3/2018 se podíváte také do Velké Británie, a to na hony, kde nejsou pronásledována žádná zvířata, a ke kováři Brianu Templovi, který má padesát let praxe a při záchraně kopyt používá i nejmodernější metody. 
 
Prostřednictvím fotografií Martiny Burianové nahlédnete do prostředí veterinární kliniky v Heřmanově Městci. Renata Habásková vám přiblíží, co obnáší pořádání mezinárodních paradrezurních závodů.
 
Fanoušky parkuru určitě potěší rozhovor s Janem Štětinou a dostihové nadšence reportáž z Velké Chuchle psaná přímo rukou ošetřovatelky dostihových koní Terezy Kučerové.
 
Všem, kteří chtějí s jezdectvím začít, Svět koní poradí, co nesmí chybět v základní výbavě jezdce a podle čeho oblečení, boty i bezpečnostní vybavení vybírat, aniž by to stálo celý plat.
 

Další informace najdete na www.svetkoni.cz

 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE