reklama 11C

Časopis Svět koní 2-2017 v prodeji

/PR článek/ Na novinových stáncích je již k dostání číslo 2/2017 časopisu Svět koní. Koupit si jej můžete u vybraných prodejců tiskovin, nebo si jej předplatit. Od letoška má navíc zcela nový facelift. Podívejme se, co přináší druhé číslo roku 2017.
03.04.2017 12:20  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Součástí časopisu jsou samozřejmě rozhovory. Do jarního Světa koní se opravdu začtete: chcete vědět, jak to chodí v zákulisí parkurových závodů? Pak doporučujeme rozhovor s Klárou Damborskou. Spoustu zajímavostí o všestrannosti se dozvíte od mistra republiky Miloslava Příhody.

Za zimou se krátce, ale intenzivně ohlédneme fotoreportáží z dostihů ve Svatém Mořici. Že splnění snu o ideálním koni není nemožné, prozrazuje chovatelka welsch cobů Mahulena Richter - Vazan. Připomeneme také základy péče o koňský chrup, pravidla pro vodění a uvazování koní a první pomoc při úrazech a nemocích očí.

Za pozornost stojí článek o historii postrojů a přineseme také příběh oddílu TJ Frenštát pod Radhoštěm, ze kterého vyšlo a stále vychází řada jezdeckých osobností.

 

Text: Sandra Bejšáková




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE