reklama 11D

CSIO Pohár národů v Dublinu pro Itálii

Napínavý závěr měl Pohár národů při CSIO5*-W v Dubinu, který se konal v pátek 22. července. Irský tým udělal vše pro to, aby nejen zvítězili na domácí půdě, ale i obhájili loňské prvenství. Po rozeskakování se nakonec museli sklonit před Itálií…
22.07.2016 20:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Po dvou kolech měly družstva Irska a Itálie na kontě nula trestných bodů. Zatímco Italovéprvním kole dokončili třikrát bezchybně, a poslední jezdec ani nemusel nastoupit, Irsko škrtalo dvě chyby Bertrama Allena. Nakonec však také udrželi čisté konto.

druhém kole pak jediný bod za čas donesl Irsku do cíle Denis Lynch a All Star 5. Tento bod se však nakonec škrtal, stejně jako jedna chyba italského jezdec. Oba celky se tak představilyrozeskakování, respektive každý vyslal jednoho zástupce.

Za Irsko nastupoval za neuvěřitelné podpory divákůhledišti Denis Lynch a All Star 5. Všechny krátké nájezdy jim vycházely, zaváhání přišlona poslední skoku. Po odmítnutí poslušnosti dvojici nakonec naskočilo na konto 6 trestných bodů, a Itálie měla usnadněnou cestuvítězství. Pierglorio Bucci využil této výhody, dokončilkoněm Casallobezchybně, a tak se radovalvítězství.

Za Itálii nastoupili dále Lorenzo De Luca (Ensor de Litrange Lxii), Emillio Bicocchi (Ares) a Bruno Chimirri (Tower Mouche).

Výsledky z CSIO Dublin najdete TADY.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE