reklama 11D

Dublinský Pohár národů s českou účastí online

V pátek 22. července v 16.00 hodin našeho času startuje soutěž Furusiyya Nations Cup při CSIO5* v Dublinu. Letos potřetí a naposled se v ní představí české družstvo, které má startovní pořadí číslo čtyři. AKTUALIZUJEME VÝSLEDKY ONLINE!!!
22.07.2016 16:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Soutěž Poháru národů je na programu při CSIO Dublin v pátek 22. července od 15.00 hodin místního času, což je od 16.00 SEČ. Na startu bude celkem osm týmů, z nichž pět, včetně Čechů, bude bodovat do elitní Divize 1.

Češi budou nastupovat v pořadí Kamil Papoušek (Centisimo), Ondřej Zvára (Cento Lano), Emma de Moussac (Charly Brown) a Aleš Opatrný (Dimaro v.d.Looise Heide).

Připravujeme průběžnou online reportáž o vývoji soutěže. Fanděte s námi!!!

 

19.05: Cian O´Connor dojel bez zaváhání. Irové jsou po dvou kolech bezchybní. Itálie je pod tlakem! Bruno Chimiri však také nechyboval. Italové se budou s Iry rozeskakovat.

19.00: Kompletní jsou také Švédi. Douglas Lindelöw jednou chyboval. Švédsko celkem 12 trestných bodů. Stejný výsledek USA. Laura Kraut byla čistá.

18.54: Poslední brtiský jezdec Smith dokončil s chybou. Celkem bristký tým 16 trestných bodů. Dvakrát chyboval Hurel jako poslední Francouz a Francie konečných 24 bodů. Johnny Pals (NED) byl čistý, jeho družstvo celkem čtyři chyby z obou kol.

18.51: Český tým soutěž za sebou. Aleš s Dimarem udělal jednu chybu. Z druhého kola tak ČR 12 a celkem 30 trestných bodů.

18.50: Italům však zkomplikoval stiuaci Bicochi, který v druhé jízdě dvakrát chyboval. I tak se ale Itálie drží na nule.

18.47: Bertram Allen s Hector van´d Abdijhoeve napravil zaváhání v prvním kole a dojel bez trestných bodů. Italové a Irové se přetahují o prvenství.

18.43: Charlotte Mordasini shodila jednu překážku. Švédi mají v druhých jízdách zatím započítanou jednu chybu. Jednou zaváhala i Američanka Georgina Bloomberg.

18.39: Robert Bevis za Brity zajel i podruhé čistou jízdu. Timohtee Anciaume (FRA) s Kiamonem skákal také bez chyb. Čistý byl i Ruben Romp z Nizozemí.

18.25: Druhé jízdy druhého kola uzavřel Lorenzo de Luca (ITA) a opět s čistým kontem! Pojede Emma de Moussac. Emma zopakovala 8 bodů z prvního kola. Ty se Čechům zatím škrtají.

18.22: Angelie von Essen ze Švédska nezaváhala a tým nezatížila žádnou penalizací. Stejný výkon předvedl Ir Greg Broderick. Irové stále bezchybní.

18.19: Laura Renwick přidala Británii chybu, ta se v druhém kole škrtá zatím. Francouz Cedric Angot udělal dvě chyby. Francii se tedy počítá výkon prvního jezdce Epaillarda s jedním zaváháním. Michel Hendirx shodil dvě překážky, Nizozemcům se budou počítat všechny jízdy, první dvojice nenastoupila, takže mají v druhém kole tři jezdce.

18.13: Ondra Zvára s Cento Lanem s jednou chybou.

18.09: Ir Denis Lynch dojel s 1 bodem za čas. Italové pokračují výborně. Bucci podruhé čistě. Italové prozatím ani jednou nechybovali.

18.05: Vincent Voorn z Nizozemí nestartoval. Švéd Fredricson chyboval jednou, Lauren Hough (USA) udělala dvě chyby.

18.00: Ben Maher (GBR) napravil dvě chyby z prvního kola. Druhé absolvoval bez zaváhání. Francouz Julien Epaillard chyboval jednou.

17.57: Kamil Papoušek zajel druhé kolo mnohem lépe. Jen s jednou chybou.

Začalo 2. kolo!

Pořadí po 1. kole Poháru národů:

USA - 0 trestných bodů

Irsko - 0 trestných bodů

Itálie - 0 trestných bodů

Švédsko - 4 trestné body

Nizozemí - 8 trestných bodů

Velká Británie - 12 trestných bodů

Francie - 12 trestných bodů

ČR - 18 trestných bodů

17.42: Bez trestných bodů dojel Douglas Lindelöw. Švédi postoupí s jednou chybou. Ital Chimiri vzdal, účelem bylo zřejmě poštrřit koně. Italové měli totiž tři bezchybné výkony, takže výsledek posledního jezdce nehraje roli.

17.38: Všechny francouzské dvojice šly za chybu, i poslední Jerome Hurel na Quartz Rouge. Francie celkem tři chyby. Nizozemce podržel Johnny Pals bezchybným výkonem. Nizozemský tým 8 bodů.

17.32: Češi jsou také kompletní. Aleš Opatrný s Dimarem udělal jednu chybu. Celkem tak po prvním kole mají 18 trestných bodů.

17.29: USA je kompletní,a před druhým kolem mají nulu. Laura Kraut na Cavalii je podržela bezchybným výkonem. Stejně jsou na tom Irové. Cian O´ Connor dojel bez chyb a domácí celek je po čtyřech jezdcích čistý.

17.20: Začínají poslední jezdci týmů. Za Brity pojede Robert Smith na Bavi. Ten dojel s 19 trestnými body, které se škrtají. Británie tak po prvním kole 12 bodů

17.14: Švédsko po třech jezdcích 4 trestné body. Charlotte Mordasini na Romane du Theil shodila jednou. Jediným celkem, jehož všechny dvojice prozatím nechybovaly je Itálie. Čistě šel i třetí jezdec Emilio Bicochi na Ares. Jejich poslední zástupce Bruno Chimiri teoreticky nemusí ani do prvního kola nastoupit a Italové budou mít pro druhé kolo čistý štít.

17.09: Třetí francouzská dvojice a třetí čtyřka. Francie po jízdě Timothee Anciaumeho 8 bodů. Nizozemec Ruben Romp na Audi´s Teavanta II C Z nechybuje. Nizozemí průběžně dvě chyby.

17.06: Emma de Moussac na Charly Brown dojela s 8 body. Češi mají zatím započítáno 14 trestných bodů.

17.04: Bertram Allen za dvě chyby. Irové mají nulu, tyto chyby se nepočítají. Jede Emma de Moussac!

17.02: USA reprezentuje Georgina Bloomberg na Lilli, a konto svého týmu nezatížila. USA nadále s nulou...

16.56: Jsou uzavřené jízdy druhých dvojic. Začínají opět Britové, za jede Robert Bevis na Coutrney Z. Ten překonal parkur bez zaváhání. Britům se stále počítá jedna chyba.

16.52: Angelie von Essen s Newton Abbot shodila jednu překážku. Její chyba se Švédsku škrtá, a ti tak mají stále čisté konto. Ital Lorenzo de Luca, který se v Dublinu výborně prezentuje, nechyboval. Italové mají spolu s Iry dvě nuly.

16.45: Jednu chybu udělal Cedric Angot. Francii se tak škrtají zatím 4 trestné body a 4 jim zůstávají. Michel Hendrix (NED) na Baylies chybuje dvakrát. Nepočítá se výsledek nizozemského jezdce Voorna. Na kontě tak mají dvě chyby.

16.38: Na parkuru je Ondřej Zvára s Cento Lanem. První kolo překonal s 6 body. Škrtá je 12 Kamila Papouška, ČR prozatím drží 6 trestných bodů.

16.36: Americká dvojice číslo dvě Jessica Springsteen a Cynar VA byla vyloučena. Jejich výsledek se nepočítá, USA drží nulu. Irové se doma představují ve skvělé formě. Obhájci loňského vítězství mají po dvou jízdách dvě nuly. Čistě šel i Greg Broderick.

16.27: Na řadě jsou druzí jezdci týmů. Začíná Laura Renwick (GBR) na Heliodor Hybris. Chybovala jednou, škrtají se tedy dvě chyby Bena Mahera a Britové mají zatím 4 trestné body v součtu.

16.23: Za Švédy zahájil Peder Fredricson na Flips Little Sparrow. Parkur překonal bez chyb. Osmým celkem je Itálie, jejich první dvojice Piergiorgio Bucci a Casallo Z také nechybovala.

16.18: Francouz Julien Epaillard dojel s jednou chybou. Vincent Voorn z Nizozemí dokončil s 21 trestnými body.

16.12: Kamil Papoušek s Centisimem dokončil s 12 trestnými body.

16.10: Za Iry nastoupil Denis Lynch a také bezchybně. Na parkuru je Kamil Papoušek!!!

16.07: Zahajoval Brit Ben Maher se Sarenou, a udělal dvě chyby. Dvojku mají jezdci USA, Lauren Hough s Ohlala předvedla čistý výkon.

16.00: Pohár národů startuje...


 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE