reklama 11A

ČJF spustila nový portál pro laickou veřejnost

ikonka

Česká jezdecká federace spouští nové webové stránky pro všechny zájemce o tento sport. Portál www.jezdectviprovsechny.cz nabídne potřebné informace adeptům jezdectví z řad široké veřejnosti. Podrobnosti se dozvíte z tiskové zprávy ČJF…
26.02.2018 14:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
„Doufáme, že nové webové stránky přinesou větší zájem veřejnosti o jezdectví. Naší snahou je poskytnout co nejvíce informací každému, koho láká jízda na koni nebo chce své dítě posadit do koňského sedla,“ říká Olga Plachá, prezidentka České jezdecké federace.
 
Web je vhodný pro rodiče a zvláště jejich děti, které touží po jízdě na koni. Na www.jezdectviprovsechny.cz najdou vše podstatné, co je spjato s tímto sportem, a především rady, jakým způsobem s ním začít.
 
„Dosud nikde nebyly dostupné ucelené základní informace a ty existující jsou mnohdy roztříštěné a ne vždy odpovídající realitě. Česká jezdecká federace chce usnadnit novým zájemcům o tento krásný sport, aby našli vše důležité na jednom místě a je zde i odkaz pro případné dotazy ohledně jezdectví a jeho disciplín,“ vysvětluje Markéta Šveňková, tisková mluvčí ČJF.
 
„S touto novou webovou stránkou se bude i do budoucna dále pracovat. Dalším krokem bude příprava interaktivní mapy, do které budou zapsána autorizovaná jezdecká střediska i s kontakty a odkazem na webové stránky. Tato střediska musíme nejprve zmapovat a chceme, aby byly garantovány podmínky, jako jsou například certifikovaní instruktoři a dodržování zásad bezpečnosti při výcviku klientů,” doplňuje Šveňková.
 
Jezdecký sport je na základní úrovni dostupný všem a to i malým dětem, které mohou začít již v útlém věku na ponících. „Chtěli bychom ukázat, že dnes je jezdectví otevřené a dostupné opravdu každému. A že se z rekreačního sportu může stát krásná a vznešená aktivita, což jasně dokazují i naši slavní jezdci s celou řadou úspěchů v Česku i v zahraničí,“ dodává prezidentka ČJF Plachá.
 
Portál navíc zaujme čtenáře moderním vzhledem. „Webové rozhraní je přehledné, graficky čisté, takže je pro návštěvníky atraktivní a uživatelsky příjemné," připojuje Daniel Köppl, výkonný ředitel Médea Creativity, která se na vzhledu stránky podílela.
 
Web www.jezdectviprovsechny.cz je navíc koncipován jako specializované stránky pod doménou ČJF. „Výhodou této varianty je, že nezatíží rozpočet ČJF,“ říká Šveňková. „Výstavbu kompletního webu plánujeme až do budoucna, takže je to v této chvíli nejlepší řešení, jak propojit laickou veřejnost s ČJF,“ uzavírá tisková mluvčí Šveňková.
 

Co lze také najít na stránkách www.jezdectviprovsechny.cz

Obecné informace o jezdectví, historie, zásadní milníky, úloha ČJF

Jak začít s tímto sportem – vhodná jízdárna, seznam instruktorů a trenérů jezdectví, co je třeba si připravit, výstroj, co jezdectví člověku přinese

Kůň kamarád – informace o zvířeti, jeho historie, kůň a zdraví člověka

Disciplíny – výčet všech disciplín s popisem, co přesně daná disciplína znamená a co obnáší

Jezdci – výčet slavných jezdců spjatých s jezdectvím, jejich medailonky a úspěchy

Celebrity – výčet českých celebrit, které mají ke koním kladný vztah




Štítky: ČJFweb
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE