reklama 11C

Blíží se drezurní Světový pohár CDI 2018 v Brně

ikonka

V pátek 15. června odstartuje v areálu v Brně na Panské líše tradiční drezurní CDI. Jedná se o jedny ze tří mezinárodních závodů zapsaných do Světového poháru, které se na území ČR konají. Jezdce i diváky čeká třídenní program v šesti kategoriích.
13.06.2018 14:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Rozpis CDI Brno 2018 nabízí šest kategorií soutěží. Připraveno je CDI-W, které je součástí Světového poháru, dále CDI3* s malou a velkou rundou. Představí se i mladí jezdci v CDIY, junioři v CDIJ a děti v CDICh. Pro jezdce na ponících je vypsáno CDIP. Program startuje v pátek 15. června a vrcholit bude v neděli. 
 
Dvojice přihlášené do CDI3* absolvují v malé túře úlohy sv. Jiří, IM-1 a IM-1 freestyle. Ve velké túře účastníky čeká Grand Prix a Grand Prix Special. CDI-W započítávané do Světového poháru se skládá z Grand Prix a volné Grand Prix.
 
Děti na velkých koních i pony, junioři a mladí jezdci pojedou úlohy FEI speciálně pro danou věkovou kategorii. Kromě dětí vrcholí všechny soutěže volnými úlohami.
 
Do Brna zavítá početné pole startujících, kteří reprezentují šestnáct zemí. Patří mezi ně Belgie, Jihoafrická republika, Itálie, Lucembursko, Maďarsko, Německo, Nizozemí, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Slovensko, Slovinsko, Švýcarsko, Ukrajina a samozřejmě hostitelská Česká republika.
 
Mezi hvězdy nejvyšší přihlášené do CDI-W se řadí Sascha Schulz z Lucemburska s Dragaem, Portugalka Maria Caetano s Coroadem a Rakušanka Ulrike Prunthaller (Bartlgut´s Duccio). Ta se představí ve více rundách, v CDI3* bude sedlat Bartlgut´s Quebeca, s nímž tvoří šedesátou nejlepší dvojici na světě. České barvy bude v CDI-W hájit Petra Minářová s Dumontem. 
 
Celkem se brněnskému publiku představí ve všech úrovních přes stovku dvojic. 
 
Kompletní soupisky najdete v záznamu závodů níže
 

CDI Brno můžete sledovat online v tomto odkazu.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE