reklama 11A

Známe jména účastníků 20. ročníku CDI-W v Brně

ikonka

Ve dnech 15. – 17. června se v areálu Panská lícha v Brně odehraje další ročník tradičních mezinárodních závodů CDI. Jako každý rok, nechybí soutěže započítávané do drezurního Světového poháru. Kdo se do Brna chystá, se dočtete níže…
06.06.2018 15:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Panská lícha a Světový pohár v drezuře, to je neodmyslitelné spojení. Letošní termín připadl na 15. – 17. června. Rozpis nabídne celkem pět kategorií. 
 
Tou hlavní je CDI-W započítávaná do bodování Světového poháru. Prezentovat se při ní budou dvojice z deseti zemí. Představí je jezdci z Itálie, Lucemburska, Maďarska, Německa, Portugalska, Rakouska, Ruska, Slovinska a Švýcarska. Česká republika bude mít zastoupení díky Petře Minářové s Dumontem.
 
„Papírově“ nejsilnějšími dvojicemi jsou Sascha Schulz z Lucemburska, který je s koněm Dragaem na 67. místě světového žebříčku. Jen o pár příček níže je Portugalka Maria Caetano s Coroadem. Vysoko stojí také Rakušanka Ulrike Prunthaller. Do Brna však bere do CDI-W koně Bartlgut´s Duccio, s kterým je v druhé stovce. Se svou jedničkou koněm Bartlgut´s Quebec pojede na Panské líše tříhvězdovou velkou rundu.
 
V CDI3* je zastoupeno jedenáct národů. V českých barvách nastoupí Barbora Leiterová s Fabregasem, Pavla Rubíčková a Xangai, Fabrizio Sigismondi s Drambuie K a Ida Vavříková na Fürst Romantico. 
 
V CDIY pro mladé jezdce má Česko dvě želízka v ohni – Anetu Havlíčkovou (Ce Soir a Fieneke) a Alexandru Hanáčkovou (Well Done). Velké naděje budou jistě vkládány do juniorky Evy Vavříkové, která pojede CDIJ s Belle Ennie a Siracuse. Další juniorkou je Julie Sekaninová s Princem. 
 
Tato jezdkyně absolvuje také CDIP pro jezdce na pony, a to s Donem Johnsonem. Dalšími dvojicemi v CDIP budou Nikola Fehérová a Kimberly, Sarah Ennie Krušinová s Jolly Jokerem, Markéta Lipinská na Nirie, Julie Pásková s koňmi Naravino a Fleuramo´s Sem a také Anna Procházková s Nice Guy.
 
V dětské kategorii se představí Zuzana Hradilová v sedle Prince a Tereza Matoušková s Coelenhage´s Las Vegas.
 
Závodit se na Panské líše začne v pátek 15. června, vrcholy jednotlivých túr jsou pak na programu v neděli.
 
Kompletní soupisky najdete v záznamu závodů níže...



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE