reklama 11D

Bezchybná Emma de Moussac při CSI Opglabbeek

ikonka

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac úspěšně zahájila mezinárodní skokové závody CSI2* v belgickém Opglabbeeku. Úvodní den, čtvrtek 19. dubna, sedlala v nejvyšší zkoušce koně Brighton Bay a mohla se radovat z bezchybného výkonu…
19.04.2018 22:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Čtvrteční den přinesl skokové soutěže při CSIYH a CSI2*. Nejtěžší zkouškou byla ten den soutěž 140 centimetrů vysoká, v níž sedlala Emma Augier de Moussac svého svěřence Brighton Bay. Na parkuru se jim podařilo nechybovat a jejich dosažený čas jim nakonec vynesl pěkné dvanácté místo ve výsledkové listině.

Tato soutěž byla hodnocena na čas a představilo se v ní téměř sto startujících. O poměrně rychlé jízdě této dvojice hovoří i fakt, že celkem 43 účastníků dokončilo tuto soutěž bez penalizace.

Česká zástupkyně Emma Augier de Moussac si připsala bezchybnou jízdu i s J.C.S.Chacco Diou, a to taktéž v soutěži 140 centimetrů vysoké. Tentokrát se však jednalo o něco pomalejší jízdu, která nestačila na umístění v elitní dvacítce. Opět se však jednalo o velice početné startovní pole.

Emma Augier de Moussac nechyběla ani na startu soutěží pro mladé koně, tentokrát však do pořadí na předních místech nezasáhla. Stejně tak její sestře Charlotte Augier de Moussac se tentokrát nepodařilo prosadit na předních místech.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE