reklama 11D

Barbora Tomanová povede skokové soustředění

Úspěšná česká reprezentantka, několikanásobná jezdkyně roku a účastnice mistrovství Evropy Barbora Tomanová bude mít v rámci zimní přípravy v měsících leden – březen 2015 tři skoková soustředění, která na sebe navazují a připravují dvojici na sezonu…
14.11.2014 20:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto archiv Barbory Tomanové

Jezdkyně sama vlastní trenérskou licenci získanouNěmecku, a to stupně C pro drezuru a skoky a stupně B pro skoky. Zkoušky úspěšně splnila ve Westliche reit und Fahr Schule. V rámci soustředění proto bude možné si osvojit moderní evropské jezdecké trendy v praxi. Ty si jezdkyně osvojila i během tříleté stážeNěmecku u Ernsta Hofschroera a Christiana Hesse.

Lednové soustředění ve dnech 16. – 18. ledna 2015 se bude soustředit na gymnastické řady a kavaletová uvolňovací cvičení. Dbát se bude na korektní sed jezdce a správné působení pomůcek na své koně. O necelý měsíc později, 13. – 15. února 2015 se vedle gymnastických řad a pilování korektního jezdeckého sedu se do výcviku zařadí i nácviky prvků parkuru. Soustředění bude zakončeno březnovým termínem 13. – 15., a to nácvikem celého parkuru, přípravy dvojice na opracovišti, účasti na závodech a rozborem videa ze závodů.

Cílem tedy je příprava na závodní sezonu 2015, vše však bude přizpůsobeno individuálně každé dvojici. Cena na jeden termín vychází 5 500 , a to včetně ubytování, ustájení a stravování. Každý další kůň stojí 3 000 . Při absolvování více soustředění je cena zvýhodněna, a to: dvě soustředění 10 500 a všechna tři soustředění 14 900 . Všechna tři soustředění proběhnou ve Zduchovicích.

Pro účastníky soustředění bude připravena také speciální sleva 20% na cokolivnabídky obchodního domu Dance and Jump. Přihlášky zasílejte na info@kone-zduchovice.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE