reklama 11C

Baník Ostrava hostí podkovářský seminář

ikonka

Společenství kovářů - sekce podkovářů společně se Svazem chovatelů koní Moravy a Slezska, z.s. (SCHKSM, z.s.) pořádá ve dnech 8. – 9. června podkovářský workshop týkající se komunikace se zákazníkem. Konat se bude v Jezdeckém klubu Baník Ostrava…
28.05.2018 18:57  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Letošní rok je podkovářský workshop zaměřen na komunikaci podkováře se zákazníkem. Tématem tohoto červnového semináře bude anatomie koňských končetin, úprava sbíhavého a rozbíhavého kopyta a také základy podkovářství pro majitele a chovatele koní.

Příchozí se mohou těšit informace od trojice přednášejících. Na místě nebude chybět Jiří Jurečka, Jaroslav Mikula a Karel Kysilka. Poslední dva zmínění jsou podkováři specialisté.

Vstupné na workshop je jednodenní i dvoudenní, jednodenní účast pro nečleny společenstva podkovářství je 700 Kč.

Pro tento workshop mají majitelé a chovatelé koní možnost okování vlastních dovezených koní s jejich odborným posouzením, a to za cenu nákladů materiálu. Maximální počet koní jsou čtyři.  Zájemci se mohou přihlásit adrese: hornik.frantisek@seznam.cz

Vzhledem k tomu, že se jedná o dvoudenní akci, v pátek večer se uskuteční společné posezení. Zájemci o účast na tomto semináři se mají přihlásit na adrese podkovar.kysilka@volny.cz nebo petrmice@seznam.cz, a to do 30. května.

 

Přihlášku naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE