reklama 11D

Přihlášení a placení ZZVJ od listopadu přes JIS

ikonka

Od 1. listopadu můžete nově najít v Jezdeckém informačním systému uveřejněný kalendář vzdělávacích akcí. V první řadě se jedná především o evidenci a možnost přihlásit se na základní zkoušky jezdeckého výcviku, další akce budou následovat…
04.11.2017 17:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V rámci vzdělávacích akcí by zájemci měli posléze v JISu najít vedle již zmíněných ZZVJ také další typy akcí, mezi nimi například kurzy instruktorů a trenérů, rozhodčích a také další povinná doškolování rozhodčích, stavitelů a další.

S výhledem do budoucna se plánuje také možnost přidat do kalendáře soustředění či nějaký seminář. Podmínkou pro možnost vložit akci do kalendáře je, aby kurz pod hlavičkou ČJF vedl trenér nebo instruktor, který řádně dokončil daný kurz v rámci ČJF a má uhrazené členství a licenci pro příslušný rok, či se jedná o zahraničního trenéra s odpovídající kvalifikací.

Od počátku listopadu by tedy měla fungovat možnost přihlásit se a zaplatit si ZZVJ, což bude zároveň od tohoto data možné výhradně přes JIS a ne jinak. Podrobný návod, jak se správně přihlásit, naleznete na stránkách ZDE.

Zdroj: www.cjf.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE