reklama 11A

Češi sbírali na CSI v Kreuthu další umístění

Po výborném vítězství Sofie Najmanové v první soutěži mezinárodních skokových závodů CSI, které začaly dopoledne ve čtvrtek 24. listopadu, se Čechům podařilo ještě ve dvou soutěžích dostat do elitní desítky. Třetí skončil Zdeněk Žíla a Dominka B…
24.11.2016 22:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Zdeněk Žíla se s koněm Dominka B postaral o pěkné třetí místo, které tato česká dvojice získala na parkuru 135 centimetrů vysokém.  Jednalo se o soutěž hodnocenou na čas.  Český jezdec zaostal za vítězem pouze 0,10 vteřiny. O prvních místech totiž rozhodovaly pouze desetiny.

Na nižším parkuru 115 centimetrů vysokém se na dekorování představily dvě české dvojice. Šestá skončila Adéla Chrdlovákoněm Zidane, desátou příčku si pak zasloužila Anna Heldová a Quickness 2.

Nejtěžší soutěží prvního závodního dne byl parkur 140 centimetrů vysoký, kde se bojovalo až do pozdních večerních hodin. V soutěžirozeskakováním se první část podařila překonat bezchybně dvěma českým reprezentantům.  I napodruhé bezchybnou jízdu předvedl Aleš Opatrný a Balguero, pomalejší čas na elitní dvacítku nestačil. Druhou českou dvojicí byl Václav Nágr a Norman. Ti bohužel rozeskakování nedokončili.

Kompletní výsledky prvního závodního dne naleznete ZDE




Štítky: CSIKreuthskoky
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }