reklama 11A

Aktualizované plánky areálu pro Jezdecký festival

Na internetových stránkách Jezdeckého festivalu nově najdete v sekci „AREÁL“ aktualizované plánky areálu, a to jak detailního rozvržení ploch v hale „C“, kde bude probíhat sportovní program, tak širšího okolí vč. příjezdových tras k výstavišti...
09.03.2014 18:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Účastníci závodů by určitě měli věnovat pozornost v první řadě plánku areálu výstaviště s vyznačenými jezdeckými plochami (kolbiště a opracoviště), stájemi a parkovištěm vyhrazeným pro přepravníky s koňmi a příp. doprovod (max. 1 doprovodné vozidlo s předem nahlášenou registrační značkou). 
 
Z parkoviště vyhrazeného pro účastníky je přímý přístup k opracovišti, stájím a hale "C". Do této části je povolen vstup pouze účastníkům závodů, kteří musí být označeni registračními páskami na ruce. Ty budou k vyzvednutí pro celou ekipu v kanceláři závodů při předání průkazů koní a jezdeckých licencí vedoucím ekipy. Průkazy a licence je nutné odevzdat ještě před vyložením koní.
 
Účastníků se týká také méně detailní plánek s označením příjezdu do areálu (červená linka) výstaviště pro přepravníky s koňmi. Od hlavní silnice je třeba jet okolo supermarketu a dále podél vlakové trati ulicemi 9. května a Čapkova. Právě z Čapkovy ulice je vjezd na vyhrazené parkoviště pro účastníky.
 
Všechny plánky najdete POD TÍMTO ODKAZEM!



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE