reklama 11A

Akční nabídka pro zdraví koní v Jezdeckém obchodě

ikonka

Stále nevíte, co koupit k Vánocům? Jezdecký obchod v pražských Holešovicích nabízí kloubní výživu Geloren za skvělou cenu, dále MSM také za zvýhodněných podmínek a v neposlední řadě i Koňský gel v akci 1 + 1 zdarma! Čtěte dále…
14.12.2017 12:45  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Vzorkovna Jezdeckého obchodu má v tomto předvánočním čase v nabídce výhodně kloubní výživu i Koňský gel. 

 

Geloren HA - 1x za 1250 Kč / 2x za 2222 Kč

Jako dárek k Vánocům nejen svým čtyřnohým miláčkům můžete zakoupit krmný doplněk Geloren HA. Jedno balení stojí 1250,- Kč, při koupi dvou balení zaplatíte dokonce pouze 1111,- Kč za kus – celkem tedy 2222,- Kč. 

Navíc můžete zkusit štěstí v tipovací vánoční soutěži prostřednictvím kódu, který je obsažen v každém balení. Vyhrát můžete tři balení, což je zásoba na celý rok. Podrobnosti k účinkům a složení Gelorenu HA najdete ZDE

 

Koňský gel - 1+1 ZDARMA za 195 Kč

V prodeji je také Koňský gel z kostivalu, který je určen na k zevnímu ošetření a masážím svalů, kloubů, šlach, vazů a měkkých tkání velkých zvířat. Ten je nyní v akci 1 + 1 zdarma. Koňský gel můžete objednávat v tomto e-shopu a vyzvednout ve vzorkovně Jezdeckého obchodu.

 

MSM - 1x za 425 Kč

Stejně tak můžete objednávat další z populárních krmných doplňků MSM. Balení 1 kg je nyní v nabídce za zvýhodněnou cenu 425,- Kč. 



Webové stránky Jezdeckého obchodu můžete navštívit ZDE. Vyzvednutí zboží je možné i v týdnu od 18. do 22. prosince, a to vždy po telefonické domluvě Potřebné informace najdete na výše uvedeném webu.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE