reklama 11B

67. Velká červnová cena a 16. Cena Nory Jeane v Chuchli ŽIVĚ na EquiTV

ikonka

Sobota 1. června je v pražské Velké Chuchli ve znamení rovinových dostihů. Jejich vrcholy budou 67. Velká červnová cena a 16. Cena Nory Jeane. Internetová televize EquiTV.cz vám ve spolupráci s TMM tradičně nabídne z průběhu celého dne živý přenos.
01.06.2019 10:24  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Hlavními body programu šestého pokračování metropolitní sezony budou nejdůležitější přípravný test pro České Derby 67. Velká červnová cena Auto Jarov Kunratice a 16. Cena Nory Jeane pro tříleté a starší klisny. Dále se letos poprvé na dráze představí dvouletí koně a dva dostihy tohoto odpoledne jsou vyhrazeny aktérům tradičního mezinárodního utkání žákovských jezdců.
 
Celkem se v sobotu 1. června uskuteční ve Velké Chuchli osm dostihů, první z nich startuje ve 14.00 hodin, areál otevírá již o dvě hodiny dříve. Internetový přenos začíná ve 13.30 hodin.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE!

 

Podrobnosti najdete na webu www.velka-chuchle.cz, startovní listiny jsou k nahlédnutí na stránce www.dostihyjc.cz.
 
Speciální dětský program: nejmenší návštěvníci se mohou těšit na jízdy na ponících, loutkové divadlo, králičí hop, malování na obličej, maskota Kubíka s dárečky, nafukovací hrady, hopsací poníky či skákací pytle. Jahodové hody na terase nad paddockem pak nepochybně osvěží děti i dospělé. Společnost Auto Jarov Kunratice připravila pro zájemce předváděcí jízdy ve vozech Audi RS3, Audi Q8, Seat Tarraco, Honda CR-V hybrid, Volkswagen T-Cross a Škoda Scala.
 
Ilustrační foto: Marek Sekáč, marvinfoto.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE