reklama 11D

Vyšlo květnové číslo časopisu Koně a lidé. Zavede vás za mustangy

ikonka

/PR článek/ Jak se dnes žije mustangům v Americe či jak získat vlastního mustanga? Znáte islandského ponyho, jehož mimochod a lišácký pohled učaroval mnoha lidem? Nejen tato témata a informace přináší oblíbený měsíčník Koně a lidé.
02.05.2021 13:05  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Vychází květnové číslo časopisu Koně a lidé. Zavede vás za mustangy. A nejen za nimi. Znáte islandského ponyho, jehož mimochod a lišácký pohled učaroval mnoha lidem? Do jeho domoviny, přímo na Island, se na celé tři měsíce podívala Adéla Špetlová, která se s čtenáři podělila o tento zážitek. 
 
V květnovém čísle se také seznámíte s kobylkou Marry a její majitelkou Pavlínou, které se spolu věnují zatím nepříliš rozšířenému akademickému jezdeckému umění.
 
Další rozhovor připomíná, jak je (nejen) v koňském světě důležité zdraví, a že s podporou okolí lze překonávat i velmi těžké překážky. O své soužití s Tobrokem navzdory své nemoci se podělila Barbora Michalová.
 
Zažíváte teď také "o chlup lepší" období? Naštěstí jsou způsoby, jak línání urychlit, a i o těch si přečtete v novém čísle Koně a lidé.
 
Ať už koně teprve obsedáte, nebo se připravujete na závody, redakce nezapomíná ani na vás. A tak si můžete přečíst odpovědi na dotazy v rámci rubriky Obsednutí v klidu a pohodě, či jak pracovat s ruchy chodů mezi překážkami (V sedle – Skoková příprava).
 
Víte, co je R+ a R- trénink a jak přejít z výhradní práce s tlakem na pozitivní motivaci? A že lze tyto dvě zcela odlišné tréninkové metody kombinovat? Rozsáhlé povídání si pro vás připravila  Viktória Kóňová Briatková.
 
A to není vše, ještě mnohem více si přečtete v květnovém čísle Koně a lidé!
 

Ochutnávky a další informace jsou k dispozici na www.konealide.cz a na našem Facebooku @casopisKonealide




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE