reklama 11A

Vydařený parkur Radka Nesvačila. Čeští vozatajové byli v Cáchách šestí

ikonka

Velmi pěkný parkur předvedl v závěru vozatajského klání při CHIO Aachen Radek Nesvačil. Inkasoval pouze 6,61 bodů a skončil v top konkurenci na dílčí jedenácté příčce. Celkově se umístil sedmnáctý. Jiří Nesvačil junior na parkuru obdržel 10,65 bodů.
02.07.2023 23:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Reprezentant Národního hřebčína Kladruby nad Labem se tak zařadil v překážkové jízdě mezi kužely na patnáctou pozici a v konečných součtech se umístil čtrnáctý se 194,21 body. Radek Nesvačil měl celkové skóre 197,69. 
 
Jiří Nesvačil senior byl v poslední zkoušce penalizován 30,42 body a měl jich tak dohromady 256,77. Do Poháru národů se tak započítávaly všechny výsledků jeho synů a s 391,90 body skončili Češi šestí před pátými Maďary, čtvrtými Australany, třetími reprezentanty Belgie, druhými Němci a nejlepšími Nizozemci.
 
Nizozemsko reprezentovali Ijsbrand Chardon, Koos de Ronde a Bram Chardon, kteří v hodnocení jednotlivců skončili na druhém, čtvrtém a pátém místě. Třetí byl domácí Mareike Harm a vítězství vybojoval podle očekávání Australan Boyd Exell. 
 
Foto: poskytlo tiskové středisko CHIO Aachen a Radek Nesvačil



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }