reklama 11D

Veselovská i Stružinský si dojeli v Lamprechtshausenu pro páté místo

ikonka

Sobota se v rakouském Lamprechtshausenu vydařila Kateřině Veselovské, která s Carnelianem vybojovala pátou příčku mezi šestiletými koňmi. Rovněž místo páté poté obsadil František Stružinský, jenž v rozeskakování Bronze Tour nechyboval s Cassanem.
24.04.2021 19:25  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Sobotní pokračování CSI2* v rakouském Lamprechtshausenu se opět vydařilo českým jezdcům. Úspěšný den zahájila Kateřina Veselovská společně s Carnelianem, když po bezchybně překonané finálové soutěži vyhrazené šestiletým koním s překážkami vysokými 125 centimetrů skončila na páté pozici.  
 
V kategorii sedmi a osmiletých koní poté s jedním trestným bodem za čas dorazila do cíle základního kola finále Kamila Veselá s Warranterem, čímž se zařadila na devatenácté místo. Překážky v tomto parkuru dosahovaly 135 centimetrů.  
 
Velmi dobrý výkon předvedl i František Stružinský v sedle dvanáctiletého Cassana, a to ve finále bronzové túry na 125 centimetrech. Probojoval se společně s dalšími devatenácti startujícími do závěrečného rozeskakování, v němž nakonec dosáhl na pátou příčku.  
 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM  

 
Ilustrační foto: Sibil Slejko, František Stružinský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE