reklama 11A

Svět koní: Podkovář Burian vypráví o pokoře, vzdělání i selském rozumu

ikonka

Letní vydání časopisu Svět koní je v prodeji! O pokoře, vzdělávání i selském rozumu vypráví podkovář Tomáš Burian, jehož záběr je napříč disciplínami i plemeny. Dozvíte se také více o jednom z nejstarších evropských plemen koní – norikovi.
16.08.2021 13:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Za norickými koňmi se s časopisem Svět koní podíváte přímo na tyrolské stráně. Pokud uvažujete o koupi španělského koně, může pro vás být dobrým tipem příběh projektu Majestic Horses, který působí po celé Evropě. 
 
V parkurovém světě zná jméno Vladimír Mestenhauser téměř každý. Je to trenér, který naučil jezdit stovky jezdců a řada z nich se stala členy reprezentace. Ve Světě koní s ním najdete rozhovor o vývoji tuzemského sportu i o jeho domovském klubu JK Mělník. 
 
Renata Veselá vám prozradí řadu praktických tipů pro přepravu koní a Zenon Kisza připravil už tradiční ohlédnutí za Českým derby. Na stránkách časopisu najdete i další témata, objednat jej můžete POD TÍMTO ODKAZEM!
 
Foto: Svět koní
Zdroj: Svět koní
/PR článek/
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE