reklama 11D

Parkurová Global Champions se vrací na obrazovky Nova Sport i v roce 2024

ikonka

Od čtvrtka probíhá na Miami Beach druhé kolo parkurové série Global Champions 2024 a fanoušci jezdectví se mohou těšit opět na přenosy a záznamy s českým komentářem na obrazovkách televizní stanice Nova Sport.
04.04.2024 16:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytlo tiskové středisko Global Champions  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
„Parkurové skákání je odvětví, které jsme začali vysílat před několika lety. Projekt Global Champions se nám moc líbí, máme na něj pozitivní reakce a fanoušci od nás tento sport již očekávají. I proto jsme opět obnovili práva,“ uvedl v rozhovoru pro EquiTV šéf sportu televize Nova Dušan Mendel. 
 
Týmovou Global Champions League bude Nova vysílat živě a Grand Prix Longines Global Champions Tour zařadí vždy ze záznamu zhruba s jednodenním posunem. „Zpráva o návratu Prague Playoffs v roce 2025 nás moc potěšila. Byla to vždy povedená akce a musím neskromně říct, že i televize Nova výrazně přispěla k popularizaci tohoto sportu prostřednictvím akcí v O2 areně a v Chuchli. Určitě v tom nadále budeme pokračovat a těšíme se na to,“ dodal Dušan Mendel.
 
Na stanicích skupiny Nova tak diváci letos uvidí také přímé přenosy z CSIO3* C-E-T Prague Cupu v pražské Chuchle Areně. Konkrétně půjde páteční Pohár národů a nedělní Grand Prix. 
 
První letošní parkurový přenos z Global Champions League 2024 na Miami Beach začíná v pátek od 23:00 hodin na stanici Nova Sport 2, kde bude možné si také pustit reprízu v sobotu od 8:45. Premiéra záznamu ze sobotní Grand Prix LGCT je naplánovaná na pondělí ve 22:45 hodin.
 




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE