reklama 11A

Opatrný v elitní společnosti. Úspěch v Linci zmiňují zahraniční média

ikonka

Jak jste se mohli dočíst ve zpravodajství Jezdci.cz, Aleš Opatrný zvítězil v neděli 18. dubna v Grand Prix Lince. Jeho triumfu si všímají zahraniční média. Český jezdec se zařadil do elitní společnosti, jako je Rolf-Goran Bengtsson nebo Laura Kraut.
19.04.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Aleš Opatrný zářil na CSI3* v Linci. V neděli 18. dubna tam s Forewerem suverénním způsobem ovládl rozeskakování Grand Prix na překážkách do 150 centimetrů a stal se jejím vítězem. Zařadil se tak do hvězdné skupiny jezdců, kterým se během třetího dubnového víkendu dařilo na mezinárodních parkurových závodech. Server Equnews.com věnoval triumfu českého reprezentanta prostor v samostatném článku. 
 
V přehledu víkendových vítězů, který publikoval World Of Show Jumping, figuruje Aleš Opatrný spolu s Rolfem-Göranem Bengtssonem (SWE), jenž na hřebci Ermindo W ovládl Velkou cenu ve Westergellersenu, při CSI o hvězdu nižším, než mítink v Linci. Američanka Laura Kraut s Baloutine se stala vítězkou CSI3* Grand Prix Wellington. 
 
V Gorla Minore vyhrál domácí zástupce Piergiorgio Bucci na Naiade d'Elsendam Z. Z prvenství se v neděli 18. dubna radovala i Švýcarka Jane Richard Philips s hnědákem Clipper du Haut du Roy.
 
Ilustrační foto: Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE