reklama 11C

Markéta Šveňková: Na CSIO v Praze již máme 14 týmů. Rozšíříme family zónu

ikonka

Sportovní ředitelka závodů pořádaných Czech Equestrian Teamem Markéta Šveňková sice letos bude mít z pohledu GC Playoffs volněji, ale na plno běží přípravy CSIO3*-W CET Prague Cupu. „Již projevilo zájem o účast čtrnáct týmů,“ prozradila v rozhovoru.
23.03.2024 08:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B
 
Pátý ročník závodů proběhne tradičně v areálu Chuchle Areny Praha, a to od 26. do 30. června. „Snažili jsme se letos získat termín před olympijskými hrami. I proto je tak vysoký zájem ze strany jezdců, jelikož je to ideální doba pro doladění formy adeptů na účast v Paříži,“ zmínila Markéta Šveňková.
 
Doplnila také, že se návštěvníci mohou těšit kromě atraktivní sportovní podívané na rozšířenou family zónu a food truck festival.
 




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE