reklama 11C

Kristina Vítek zakončila CSI v Grimaud dvanáctým místem se Starpowerem

ikonka

Dvanácté místo obsadila Kristina Vítek v sedle hřebce MTF Starpower při nedělní soutěži do 140 centimetrů v Grimaud nedaleko St. Tropez a zakončila tím svoji účast při třetí části podzimní túry Hubside Jumping. Grand Prix vyhrál Gregory Wathelet.
11.10.2021 09:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Kristina Vítek a MTF Starpower dokončila obě fáze nedělní soutěže do 140 centimetrů při Hubside Jumping bez penalizace a umístila se na dvanácté, tedy poslední finančně dotované pozici. Anna Marie se na stejném parkuru představila s Lanosem. Ani ona nechybovala, ale pomalejší čas jí zařadil na 18. řádek výsledkové listiny.
 
Grand Prix CSI4* s překážkami do 155 centimetrů vyhrál Belgičan Gregory Wathelet s valachem Edesa´s Basantos, který stejně jako další čtyři soupeři překonal obě části soutěže s nulou na bodovém kontě a rozhodoval tak mezi nimi pouze čas. 
 
Druhé místo patřilo německé dvojici Kendra Claricia Brinkop a Kastell Memo. Třetí příčka putovala pro změnu do Belgie, a to zásluhou Jose Verlooye v sedle hřebce Luciana van het Geinsteinde. 
 
Foto: poskytla Kristina Vítek



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE