reklama 11B

Hodnocení mechaniky pohybu mladých koní. Školení v Písku pro všechny

ikonka

ASCHK ČR z.s. ve spolupráci s Český teplokrevník z.s. a Drezurní komisí ČJF pořádá školení rozhodčích a hodnotitelů se zaměřením na mechaniku pohybu mladých koní. Toto školení, které je určené nejen pro rozhodčí a hodnotitele.
24.08.2021 00:00  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Školení zaměřené na hodnocení mechaniky pohybu mladých koní se bude konat v úterý 31. srpna od 10:00 v areálu Zemského hřebčince v Písku. Zúčastnit se ho může i široká divácká veřejnost či zájemci z řad jezdců. 
 
Školitelem bude německý rozhodčí, specialista na mladé koně Peter Holler. Přihlášky je možné podat prostřednictvím Jezdeckého informačního systému JIS ČJF nebo přes e-mailovou adresu: rpk@ceskyteplokrevnik.cz. Detailní informace naleznete na webu www.ceskyteplokrevnik.cz v sekci AKCE.
 
Ilustrační foto: ASCHK ČR
Zdroj: tisková zpráva ASCHK ČR
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE