reklama 11D

Hentšel vítězem Velké ceny Ostravy 2021. Hruška byl nejlepší ve finále

ikonka

Vítězství ve Velké ceně Ostravy vybojoval Marek Hentšel s Censorem, který jako jediný z dvanácti účastníků dokázal překonat bez penalizace základní i finálové kolo. V druhé části soutěže byl lepší Jiří Hruška s Reiky, ale měl již čtyři body z úvodu.
15.08.2021 22:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Do finále Velké ceny Ostravy postupoval s čistým štítem kromě Marka Hentšela s Censorem i Jan Malý v sedle OC Californie 1. Ten ale napodruhé chyboval a v kombinaci s časem 48,91 se zařadil na konečné třetí místo.
 
Druhý byl Jiří Hruška s Reiky, jenž naopak inkasoval čtyři trestné body při prvním startu. Ve finále předvedl čistou a nejrychlejší jízdu s časem 48,19 sekundy. 
 
Finišman Marek Hentšel s Censorem udržel nervy na uzdě, a i při finálovém startu dokončil s nulou na bodovém kontě. Časomíra mu ukázala v cíli hodnotu 48,98 vteřiny. Podstatné však bylo, že jako jediný nezaznamenal během pohárové Velké ceny žádný trestný bod a zaslouženě tak zvítězil. 
 
Český skokový pohár se v následujícím týdnu přesouvá do Ptýrova u Mnichova Hradiště, kde se v sobotu 21. srpna uskuteční atraktivní Noční Velká cena.
 
Foto: poskytl Aleš Suchánek / ČSP



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE