reklama 11C

Drezurní koně letos podruhé závodili v KMK. Konalo se ve Zduchovicích

ikonka

Dvě kola čítá letošní drezurní seriál Kritéria mladých koní. První se odehrálo již v červnu v Písku, podruhé změřili mladí koně síly ve čtvrtek 20. července ve Zduchovicích. Dařilo se svěřencům Evy Jančaříkové, kteří ovládli hned dvě úlohy.
20.07.2023 20:12  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Soutěž čtyřletých koní byla jako jediná rozdělená na kategorie klisen a hřebců a valachů. Mezi klisnami se rozhodčím nejvíc líbila vestfálská vranka Lostris 1 po Beu Dream z matky po Bordeaux, jejímž chovatelem i majitelem je Stáj Umlauf. Sedlala ji Eva Jančaříková a zapsala známku v hodnotě 80,000.
 
V kategorii hřebců a valachů narozených v roce 2019 zabodovala dvojice Ida Jančaříková a Bayside se skóre 83,000. Hanoverský valach je po otci Benicio a dědem ze strany matky je Sandro Hit. Pochází z chovu Němce Jense Petera Rabelera, majitelem je IDA International Dressage Academy.
 
Mezi pětiletými koňmi, jejichž soutěž byla sloučená, se opět dařilo zástupci chovu Stáje Umlauf. Byl jím vestfálský valach Apache Junior po Beu Dream z matky po Apache. V sedle koně, jehož majitelem je Jan Zamec, byla Eva Jančaříková. Společně zapsali skóre 82,400.
 
Kategorii šestiletých vyhrála dvojice Miroslav Deneš a Mademoisele Madeleine se známkou 78,200. Oldenburská klisna po Fürst Romancier z matky po Jazz je majetku jezdce. Chovateli jsou Ariane a Christian Denkerovi. V soutěži sedmiletých startovala pouze Laomi W, která získala známku 74,803. Klisnu KWPN po Connect z matky po Pythagoras vlastní Petra Charvátová, která ji i sedlala.
 
Foto: Live Jumping



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE