reklama 11B

Čechům se ve Vejeru dařilo. Aleš Opatrný byl s Hollandem v Grand Prix pátý

ikonka

Sportovním vrcholem šestého týdne Andalucía Sunshine Tour ve španělském Vejer de la Frontera byla Grand Prix s překážkami do 150 centimetrů. Jediný český účastník v této soutěži Aleš Opatrný bojoval v rozeskakování s Hollandem TN o příčky nejvyšší.
17.03.2024 19:34  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytl Aleš Opatrný  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Základní parkur překonalo bez penalizace osmnáct dvojic. Aleš Opatrný v sedle Hollanda TN ani napodruhé nezaznamenal žádnou penalizaci a díky času 37,93 sekundy skončil pátý. Od prvenství jej dělilo zhruba osm desetin vteřiny. 
 
Radost Alešovi Opatrnému udělal nejen Holland TN, ale také syn Patrik, jenž na klisně Lordany vybojoval čtvrtou příčku v CSI1* Tour do 125 centimetrů. Druhé místo v CSI4* Medium Tour na překážkách vysokých 120 centimetrů obsadila Tereza Prášková s Danielle. Stejná jezdkyně byla dvanáctá s valachem Narcotics W Z při CSI4* Big Tour na výšce 135 centimetrů. 
 
Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM.
 
 



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }