reklama 11D

CSI Vejer: Anna Kellnerová bezchybná v nejvyšším parkuru sobotního programu

ikonka

Anně Kellnerové se daří ve Vejeru ve Španělsku. Už v pátečním programu dokončila nejvyšší soutěž dne jen s trestnými body za čas, o den později pak dojela ve stopětačtyřicítce s nulou a obsadila páté místo. Dobře se prezentují i další čeští jezdci.
02.03.2024 18:31  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: tiskové středisko LGCT (ilustrační foto)  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Pátek 1. března nabídl rozpis CSI ve Vejeru jako nejvyšší soutěž parkur do 145 centimetrů. Anna Kellnerová inkasovala s Hurricanem D.D. jen dva trestné body za překročení času. Čisté výkony podala v pátečním programu také dvojice Natálie Opatrná a Don ve stotřicítce pro sedmileté koně a Mariana Michlíčková s Claire 159 na parkuru do 135 centimetrů.
 
V sobotu byla z českých reprezentantů v nejvyšším parkuru do 145 centimetrů nejúspěšnější opět Anna Kellnerová. Tentokrát závodila s Joyridem a ve dvou fázích zaznamenala dvě nuly, což znamenalo páté místo. Nechybovali ani Aleš Opatrný a Kapsones W, kteří dojeli třináctí.
 
Čistý výkon podal v sobotu také Oliver Písařík v sedle valacha Ciblue Step PS ve stotřicítce a také Anna Kostková s Meneerem van T&L na překážkách o pět centimetrů vyšších.
 
Výsledky z Vejeru najdete pod tímto odkazem.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }