reklama 11B

Bielíková při CSI4* v Poznani třikrát bez chyby. Překážkou byl ale čas

ikonka

Nikola Bielíková měla v pátek 4. června úspěšný den při mezinárodních parkurových závodech CSI4* v Poznani. Při třech startech nezaznamenala žádnou chybu, ale pokaždé byla penalizována za překročení času. S Carisonem byla ve stopadesátce dvacátá.
04.06.2021 23:53  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Nikola Bielíková s Carisonem na parkuru s výškou překážek 150 centimetrů neudělala žádnou chybu, ale čass 81,88 sekundy znamenal jeden trestný bod a v důsledku 20. řádek výsledkové listny.
 
Ještě větší propad znamenala stejná penalizace v soutěži do 140 centimetrů, v níž se představila Nikola Bielíková s Droverem. Čas 56,19 jí odsunul až na konec šesté desítky. S Quite Right byla Bielíková jednatřicátá, a i v tomto případě má ve výsledkové listině jeden bod za čas. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto: se souhlasem Nikoly Bielíkové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE