reklama 11B

Vingrálková v Krakově září. Hned v úvodu dokončila v nejlepší trojce

ikonka

Třetí závody CSI zařazené do Cavalida Tour se konají od 28. února v Krakově. Českou republiku tam reprezentují Aleš Opatrný a Sára Vingrálková. Právě Sára Vingrálková se hned v úvodu mítinku představila ve skvělé formě.
01.03.2019 09:21  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12A

Oba čeští jezdci nastoupili do dopolední stotřicítky v rámci střední túry. Sára Vingrálková v sedle ryzky L´Amour překonala obě fáze bez chyb a obsadila třetí místo. Také Aleš Opatrný se Sandris Boyem má ve výsledkové listině dvě nuly, čas však stačil až na dvaatřicátou příčku.
 

 
Podvečerní Big Tour stála na překážkách do 140 cm. Sára Vingrálková do ni nastoupila s hnědákem Kas-Sini DC. Do cíle dovezla opět nulu a obsadila osmé místo. Aleš Opatrný na Jakartě Royale DS chyboval jednou. Hlavní soutěž dne ovládl Nizozemec Sander Geerink s klisnou Donner IK.
 

 
Součástí programu byl také skok mohutnosti, v kterém zvítězil domácí jezdec Jakub Krzyzosiak s koněm Direstrait. Překonal zeď s výškou 190 cm. Soutěž čtyřspřeží, která čtvrteční den také zpestřila, ovládl Polák Adrian Kostrzewa. 
 

Výsledky z CSI Krakov najdete ZDE

 

Ilustrační foto: Kateřina Návojová





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE