reklama 11B

Skvělý úvod pro Vingrálkovou. V Lublinu slaví třetí místo

ikonka

Juniorská jezdkyně roku 2018 Sára Vingrálková si hned na úvod sezony 2019 dojela pro výborné umístění. Při svém letošním prvním startu dosáhla v Lublinu při skokových závodech CSI2* na třetí příčku s Kas-Sinim DC.
31.01.2019 19:00  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V polském Lublinu se od 31. ledna skáče při mezinárodních skokových závodech Cavaliada Tour v rámci úrovně CSI2*. Na startu nechyběla ani česká jezdkyně Sára Vingrálková, která promluvila do pořadí na předních místech v nejtěžší soutěži dne.

Na parkuru 140 centimetrů vysokém při Big Round sedlala desetiletého Kas-Siniho DC. Právě s ním prokázala jezdkyně dobrou formu i při prosincovém Prague Playoffs, kde taktéž nechyběla na předních místech.

V Lublinu absolvovalo nejtěžší soutěž úvodního dne více jak 50 dvojic. Sára Vingrálková byla jednou jedenácti účastníků, kteří absolvovali soutěž bez trestných bodů.  O pořadí rozhodoval čas. Česká dvojice dosáhla na 65,12 vteřiny, což nakonec znamenalo krásné třetí místo konečného pořadí.

Sára Vingrálková startovala tento den ještě jedenkrát, a to v sedle L´Amour. Ve střední rundě s výškou překážek 130 centimetrů si připsala na konto 4 trestné body.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE