reklama 11D

V polském tříhvězdovém Ksiazu je po drezurách nejvýše Juráň a Ziegler

ikonka

Početná česká ekipa jezdců spřežení se vydala na CAI3* do Ksiazu. Po drezurách se na úrovni tří hvězd dařilo nejvíce Jaroslavu Juráňovi ve dvojspřeží a Jiřímu Zieglerovi v jednospřeží. V obou kategoriích vede po prvním dni domácí Bartłomiej Kwiatek.
14.06.2019 20:12  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Z třinácti účastníků tříhvězdového CAI pro dvojspřeží se z českých reprezentantů dařilo v drezurách nejvíce Jaroslavu Juráňovi, který je s průběžným skóre 54,51 trestných bodů zatím pátý, o příčku níže se usadil Václav Coufalík s výsledkem 54,91. Z českých tříhvězdových jednospřeží předvedl nejlepší drezuru Jiří Ziegler s 64,95 trestným bodem na průběžně sedmém místě z celkem dvanácti účastníků. Prozatímního vedení mezi jedno i dvojspřežími se ujal domácí Bartłomiej Kwiatek. Na stejné úrovni, ovšem se čtyřspřežím startoval jako jediný Radek Nesvačil a drezuru má za sebou s výsledkem 57,90.
 
Česká republika má svá želízka v ohni rovněž na úrovni dvou hvězd, kde jsou ovšem podstatně méně početná pole - ty nejpočetnější startovní listiny mají tři účastníky. Mezi nimi je například zatím vedoucí Šárka Komínková ve dvojspřeží.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv pořadatele/FB/Driving.pl




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE